Om meg

i-terapi.no


INTEGRALTERAPEUT

Ingvill Lillethun

Litt om meg:


Jeg heter Ingvill Husdal Lillethun, født i 1971, og vokste opp på Gjøvik.  Jeg har sterke røtter til Vossestrand, der jeg traff mannen min Gunnar. Vi bor på gården Lillethun på Vinje, Vossestrand. Jobben min er lærer i barneskolen i Voss kommune.


I 2012 startet jeg på min åndelige oppvåkning. Jeg ble bokstavelig talt vekket av en fugl som banket på vinduet. Etter det så har jeg lest mange bøker med åndelig bevissthetsutvikling, gått forskjellige kurs, og tatt små skritt i retning i å finne indre ro og mer glede i livet mitt.


Det første kurset jeg gikk på i 2012 var Soul Body Fusion med Jonette Crowley. Her lærte jeg å åpne opp for sjelen min. Jeg har og hatt stor nytte av REIKI 1, 2 og 3, der jeg lærte å ta i bruk healende energi for meg selv og andre. REIKI åpnet opp en ny verden for meg. Det lærte meg at jeg kan åpne opp, og ta i mot hjelp utenfor meg selv.


En sommer reiste jeg på sommerkurs på Senter for Integral livskunst, som ligger i Andebu i Sandefjord kommune. Her møtte jeg en hjertevarme som har vert med på å endre på hvordan jeg har det med meg selv. Her har jeg vert deltidsstudent, og utdannet meg som integralterapeut ved integralterapi-akademiet. Desember 2017 ble jeg ferdig med grunnutdanning i integralterapi.


Jeg er godkjent healer gjennom Norsk Spiritualist Forening Healerforbund. NSFH er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon. Jeg står oppført som godkjent healer i registeret for utøvere av alternnativ behandling, i Brønnøysundregistrene.Org.nr: 920 186 041Ingvill Lillethun

Vinjadalen 160

5713 VossestrandTlf:  411 063 84

e-post:  ingvill@i-terapi.no
Kontakt meg gjerne på telefon eller e-post:

 
 
 Copyright © All Rights Reserved